Een vraag stellen

Wij leveren enkel tanks geproduceerd volgens BENOR

Waarom het BENOR-keurmerk?

VLAREM II stelt geen enkele eis of geeft geen garantie op de kwaliteit van uw tank en de zekerheid dat deze jou straks geen hoge schade en reparatiekosten zal geven.

Gaat de tank niet barsten? Zal mijn tank geen lek hebben aan de dichtingen? Is mijn tank stevig genoeg om te verplaatsen? Is het materiaal van de tank wel bestand tegen mijn product?

"Het BENOR-label houdt enkele garanties in waardoor we gegarandeerd kwalitatieve tanks aan onze klanten kunnen leveren."

 

Zo maken wij het verschil

  • De kunststof die wij voor onze tanks gebruiken, wordt gecontroleerd op verschillende mechanische eigenschappen zoals treksterkte, vloeigrens,...

  • Er wordt voor elke tank gecheckt dat de kunststof geschikt is voor het chemisch product dat opgeslagen wordt, en ook de dichtingen worden gecontroleerd op hun resistentie.

  • Elke binnen- en buitentank heeft een uniek serienummer. Dit nummer wordt op de tank bevestigd. Via een online platform kan je ten allen tijde alle info i.v.m. de tank raadplegen.
 
  • Alle tanks worden in specifieke software berekend, rekening houdend met windlast, UV-blootstelling, chemische eigenschappen,...

  • Doorgedreven kwaliteitscontrole; elke tank ondergaat verschillende testen naar lekdichtheid, aansluitingen, maatvoering...

  • Er wordt 3 maal per jaar een controle uitgevoerd door een extern organisme.
 

Heeft u nood aan een kwalitatieve opslag-, doseer- of mengtank?

Bedrijf: (*)
Naam en voornaam: (*)
E-mailadres: (*)
Tel. / gsm: (*)
Mijn vraag: