Een vraag stellen

GVK structuren, kooiladders, bordessen, roosters,..

• GVK roosters op schip - nooit roest en vooral geen onderhoud
  • GVK roosters
  • GVK rooster platform met trap
  • GVK bordes rondom tank
  • Kooiladder en platform boven tank
  • Kooiladder en platform boven polyester tank
  • Kooiladders met tussenniveau
  • Polyester roosters en leuningen in waterzuivering

GVK of glasvezelversterkt kunststof

GVK-structuren omvatten GVK-roosters en -profielen, beide vervaardigd om aan specifieke normen te voldoen.

GVK of Glasvezel Versterkte Kunststof is een composiet dat wordt verkregen door het samenbrengen van glasvezels en polyesterhars.
Deze twee componenten lenen dan ook hun specifieke eigenschappen aan deze kunststof:

• glasvezel zorgt voor de hoge mechanische sterkte en weerstand
  • het chemisch resistente polyesterhars bindt deze vezels vast en zorgt zo voor een optimale verdeling van de stressweerstand.

GVK roosters trappen bordes

Daarnaast hebben onze roosters en structuren eveneens ideale elektrische eigenschappen.

Ze zijn isolerend en niet magnetisch en zijn daarom ook toepasbaar in omgevingen waar naar statische elektriciteit en veiligheid strenge voorwaarden heersen. (bvb luchtvaart, elektriciteitscentrales)

Ook in de voedingsnijverheid zijn onze roosters en structuren toepasbaar. Onlangs behaalden onze ladders de nodige Europese certificaten om gebruikt te worden in drinkwatertanks.

Voordelen:

• Hoge chemische resistentie
  • Hoge resistentie tegen weersinvloeden
  • Goede verhouding gewicht/mechanische sterkte
  • warmtebestendig
  • Licht gewicht
  • Hoge diëlektrische eigenschappen
Eveneens belangrijk is dat onze roosters en structuren geen onderhoud nodig hebben. De daarmee gerelateerde kosten zijn nihil en maken deze producten dus uitermate interessant.

Bordessen – leuningen in GVK

Onze bordessen met verticale en horizontale bevestiging zijn ontworpen om de hoogste veiligheidsnormen te garanderen.
Wij kunnen ook afgeronde bordessen aanleveren - ideaal voor gebruik rond tanks.

Standaard worden de leuningen in signaalgeel geleverd, andere kleuren op aanvraag.

bordes in GVK FRP

Loopbrug / gangway in GVK

De hoofdconstructie bestaat uit C en I - profielen die aan elkaar gebout worden met RVS bevestigingsmaterialen en GVK platen.

Op deze constructie worden leuningen aan beide zijden voorzien, samen met GVK looproosters.

loopbrug gangway in GVK

Trappen in GVK

Onze GVK trappen worden bij ons volledig ontworpen en samengesteld uit GVK profielen en roosters. Worden deels voorgemonteerd aangeleverd.
Door de uitgebreide keuze van roosters is er voor iedere toepassing een oplossing. (antislip uitvoering voor buitenopstelling of vochtige omgevingen, enz...)

Trappen in GVK

Kooiladders en ladders in GVK

Kooiladders worden aangeraden en verplicht om hoger gelegen plaatsen (tanks, constructies, gebouwen,...) voor personenen toegankelijk te maken.
Ook hier is GVK een waardig alternatief voor de roestvrijstalen of aluminium ladders gezien GVK op veel meer domeinen toepasbaar is.

Wij beschikken over verschillende versies om zowel kleine als grotere afstanden te overbruggen.

Bordes Kooiladder in GVK

GVK brug (met GVK brugdekplaten)

De draagconstructie en leuningen van de brug is opgebouwd met GVK profielen. Voor het brugdek worden brugdekplaten uit GVK gebruikt. Door het modulair ontwerp is er een totale vrijheid in breedte en lengte.

Enkele voordelen van GVK bruggen:

• Onderhoudsvrij
  • Duurzaam materiaal (Levensduur > 100 jaar)
  • UV-bestendig, geen corrosie en ongevoelig voor schimmels
  • ...

Brug in GVK (met brugdekplaten)