Een vraag stellen

HCl PE-tank uitgerust met gaswasser, pompkast, vulkast,...

Wie is AB InBev en waarom contacteerden ze ons?

AB InBev is een van 's werelds leidinggevende brouwers met een portfolio van meer dan 200 biermerken. Ze hadden nood aan een tank voor HCl uitgerust met een gaswasser om zo hun uitstoot van agressieve dampen te verminderen.

 
 

Wat boden wij aan?

De gaswasser bestaat uit een continue werkend systeem - de gaswasser wordt geactiveerd bij het vullen van de HCl tank.
Boven in de gaswasser wordt er een sproeikop geplaatst die water vernevelt terwijl de zure lucht onderaan wordt toegevoegd. De lucht die d.m.v. frictie gereinigd wordt verlaat de gaswasser aan de bovenkant

 

Door het neutraliseren van de HCl-dampen wordt de omgeving niet meer vrijgesteld aan deze schadelijke dampen. Het water dat gebruikt wordt bij het neutraliseren de HCl-dampen wordt continue ververst.
Deze continue verversing zorgt ervoor dat je niet steeds de PH te controleren en dat het water niet gaat bevriezen.

Het geheel werd uitgerust met een vul- en pompkast.
De vulkast is voorzien van automatisch kleppen. Bij het vullen van de tank wordt meteen ook de waterklep van de gaswasser geopend zodat de gaswassing meteen kan plaatsvinden met één handeling.

Verder installeerden we een VLAREM gekeurde overvulbeveiliging en lekdetectie. Deze automatische overvulbeveiliging zorgt ervoor dat de vulklep automatisch sluit wanneer de tank voor 95% gevuld is.

CGK zorgde voor een sleutel op de deur installatie. Van ontwerp en voorbereiding van de verschillende onderdelen in onze werkplaats tot de installatie ter plaatse voorzien van leidingwerk en elektrische aansluiting.

Ervaart u een soortgelijk probleem?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u
Firmanaam: (*)
Voornaam + Naam: (*)
Tel. / gsm: (*)
E-mail: (*)
Bericht:

 

Naar overzicht »