Een vraag stellen

Leidingwerk - leidingsystemen - Piping

Bij intern transport van gevaarlijke vloeistoffen zijn leidingsystemen in kunststof vaak de oplossing.

Kunststof biedt een hoge chemische resistentie, is licht in gewicht, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, isoleert goed, enz.

Voor het plaatsen van een nieuwe leiding of een aanpassing is toch enige vakkennis vereist. Zo is de selectie van het type kunststof heel essentieel.
Maar ook de keuze van de lasmethode, de gebruikte koppelingen en afsluiters zijn van belang. Ook de isolatie van uw leidingwerk kan CGK in optie mee aanbieden.

 

Hoeveel beugels zijn nodig per lopende meter bij x bar en y temperatuur? Op basis van de vereiste druk (debiet) kan CGK het leidingwerk en de nodige pompen dimensioneren.

Zo bent u als klant zeker dat het leidingwerk en de pompen op elkaar afgestemd zijn. Het plaatsen van leidingwerk verzorgen we met onze verschillende montageteams. Daarnaast kunnen wij ook hele processystemen in ons atelier voormonteren en aanleveren als een skid.

Wij plaatsen ook voorgeïsoleerde buizen. Deze worden met PUR geïsoleerd, nadien worden ze gelast op de werf. Na het testen worden de uiteindes geïsoleerd. De beugels worden hier op de buitenbuis geplaatst waardoor er geen corrosie op de binnenbuis kan optreden.