Een vraag stellen

CGK organiseert, in samenwerking met VDAB, een opleiding tot industrieel isolateur.

Wat houdt deze cursus precies in?

Deze cursus zal zowel theoretische als praktische lessen bevatten. Het is de bedoeling dat deelnemers worden opgeleid tot een volwaardig industrieel isolateur. Na de theoretische lessen volgen deelnemers stage aan enkele van de marktleiders op vlak van 'isolatie'.

De opleiding zou starten eind februari (vaste startdatum wordt vastgelegd na infomoment)

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld voor deze opleiding?

Dit is een gratis opleiding. Ook de werkloosheidsuitkering zal blijven doorlopen gedurende de opleidingsperiode. Zoals u merkt, deze opleiding heeft enkel maar voordelen...

Wie komt in aanmerking?

Deze cursus is gericht op werklozen. Hierdoor willen we hun de kans geven om deze mooie stiel aan te leren. Er is geen voorkennis verricht maar men moet wel over een technische achtergrond beschikken.

Wat is het nut van deze cursus?

Door middel van deze cursus kan je aan de slag als volwaardig industrieel isolateur. Het is een beroep dat continue gezocht wordt door verschillende bedrijven. Hierdoor heb je meteen werkzekerheid. Na de stages is er natuurlijk kans om aan de slag te gaan bij de verschillende stagebedrijven.

Infosessie: dinsdag 6 februari 2018

Wij organiseren een infodag op dinsdag 6 februari op ons bedrijfsterrein. Inschrijven voor deze dag kan via het infoformulier onderaan de pagina.

Start: 9u30 (wij voorzien alvast een lekkere kop koffie)
Einde: 16u00 (onder voorbehoud)

Alles gaat door op ons bedrijfsterrein:

Westlaan 7
8560 Gullegem

Kan u niet wachten tot het zo ver is? Contacteer dan alvast Nico leeuwerck via telefoon 056 43 10 52 of nico@cgk-group.com

Registreer u voor de infosessie op dinsdag 6 februari
Naam en voornaam: (*)
E-mailadres: (*)
Tel. / gsm: (*)