Een vraag stellen

Skid bestaande uit 6 moeder-dochtertanks met pompen, leidingwerk, isolatie,...

Wie is Citrique Belge en waarom contacteerden ze ons?

Citrique Belge is één van de grootste producenten van citroenzuur met ongeveer 10% van de wereldproductie. Om hun chemicaliënbeheer te verbeteren kozen zij voor onze moeder-dochtertank.

 
Skid bestaande uit 6 MD-tanks
MD-tank
 

Wat boden wij aan?

Op de site waar Citrique Belge haar waterzuivering heeft, hebben we een skid van 6 moeder-dochtertanks geïmplementeerd. Vanuit de tanks worden onder meer fosforzuur, polymeer, flocculant en javel gedoseerd. Door de vorstgevoeligheid van sommige producten hebben wij deze oplossing uitgerust met isolatie. Interne temperaturen worden op peil gehouden door middel van tracing.

Met behulp van zijn dochterfirma's, Piping Solutions en Isoschol, stond CGK in voor de complete installatie, met pompen, leidingwerk en isolatie.

Bestuurskast
 

Waarom juist een moeder-dochtertank?

Het vermijden van gevaarlijke situaties (verplaatsen van IBC's gevuld met corrosieve stoffen, manuele lossing v/d IBC,...) is altijd een prioriteit. Deze veiligheidskwesties worden perfect aangepakt door onze moeder-dochtertank. Daarbovenop beantwoord de tank ook alle logistieke problemen. De bevoorrading van chemicaliën met IBC's kan feilloos ingepland worden.

Ervaart u een soortgelijk probleem?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u
Firmanaam: (*)
Voornaam + Naam: (*)
Tel. / gsm: (*)
E-mail: (*)
Bericht:

 

Naar overzicht »