Een vraag stellen

Vloeistofbarrières om een dergelijke zone in te kuipen zonder het intern transport te hinderen

Wie is Schenker en waarom contacteerden ze CGK?

Schenker Willebroek legt zich toe op de distributie van consumentengoederen.
Omdat er binnen deze opslag volgens de Vlarem-norm een voldoende hoeveelheid milieukritische, brandbare, corrosieve en milieugevaarlijke stoffen kunnen aanwezig zijn, moest Schenker voor haar vestiging in Willebroek investeren in een ‘vaste inkuiping' van de betrokken zone.
De courante systemen om een dergelijke zone in te kuipen hadden telkens als nadeel dat zij het intern transport van de reachtrucks gevoelig zou storen, andere systemen zouden voor een verminderde opslagcapaciteit zorgen.

Wat bood CGK aan?

CGK zorgde voor een epoxyvloer, een vaste opstand van 20 cm hoogte en 10 volautomatische pneumatische vloeistofbarrières, één aan elke inrit tussen de rekken.

Er was dus sprake van een volledige inkuiping terwijl alle gangen tussen de rekken tijdens de werkuren open kunnen blijven.

Deze gangen worden bij een anomalie afgesloten door de vloeistofbarrières die geactiveerd worden door een lekdetectie. Tijdens de ‘onbemande uren' ('s nachts, als er niemand in het magazijn is), worden deze barrières met één druk op de knop afgesloten.

Ervaart u een soortgelijk probleem?

Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u
Firmanaam: (*)
Voornaam + Naam: (*)
Tel. / gsm: (*)
E-mail: (*)
Bericht:

 

Naar overzicht »