Specifications

Ideaal voor een geleidelijke, gematigde opwarming of het vorstvrij houden van uw medium en dit in explosieveilige zones. Deze nieuwe en gepatenteerde verwarmingsmantels zijn conform ATEX en IECEx en geschikt voor toepassing in gevaarzone 1 en 2. De mantel is vervaardigd in elastomeer en siliconen gecoat glasvlies en hoog kwalitatieve glasvezel isolatie. Het verwarmingssysteem gebruikt een gepatenteerde technologie van carbonrijk halfgeleidend PTC-membraan (Positieve Temperatuurscoëfficient). Veilige werking wordt gegarandeerd zelfs in de ruimtes met explosieve gassen.

De IBC-verwarmer, type LMEX-IBC, kan in bepaalde omstandigheden containers opwarmen tot maximum 55°C met +/- 3°C per uur mits gebruikt van een isolerend deksel (zie opties). De LMEX-IBC kan ook gebruikt worden op 4 x 200Liter vaten te verwarmen.

Description Demande de prix En cliquant sur "demande d'offre de prix", le produit indiqué sera ajouté à votre offre. Dans l'étape suivante, vous pouvez saisir le nombre de pièces. Cet offre est totalement libre de toute obligation.
Couvercle isolant pour utilisation avec IBC
Enveloppe chauffante antidéflagrante pour IBC - 2300 W

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.