Specifications

Stalen vatentrechter met deksel om morsen te vermijden wanneer je ontvlambare vloeistoffen zoals oplosmiddelen, verdunners, oliën en/of verfafval vergiet.

Technische info

  • De trechter voldoet aan de Amerikaanse EPA en OSHA voorschriften en FM keurmerken. Een brede trechtermond is een must wanneer vloeistoffen door een relatief klein spongat van 51 mm in een 110 of 200-liter vat moet worden gegoten.
  • Het zware 1 mm verzinkt staal met elektrostatisch aangebrachte epoxypoederverflaag verzekert duurzaamheid en bestendigheid tegen chemicaliën.
  • Deze trechter is uitgerust met een messing vlambeveiliging die de warmte absorbeert en afvoert en dus voorkomt dat een externe ontstekingsbron de ontvlambare inhoud van het vat bereikt.
  • Het zelfsluitend deksel heeft een smeltveiligheid die smelt op 74 °C. Bij brand sluit het deksel hierdoor automatisch om de vlammen te doven.
Description Demande de prix En cliquant sur "demande d'offre de prix", le produit indiqué sera ajouté à votre offre. Dans l'étape suivante, vous pouvez saisir le nombre de pièces. Cet offre est totalement libre de toute obligation.
Entonnoir de fût en acier avec couvercle

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.