Analyse

Een onderbouwde offerte

Wanneer je een goed idee hebt van wat je bedrijf precies nodig heeft, dan kan je bij CGK een offerte aanvragen voor bepaalde producten. Voor we je die offerte bezorgen, analyseren we jouw probleem en stellen we de nodige kritische vragen.

  • Werk je met de juiste materialen?
  • Is je voorstel conform de wetgeving?
  • Is er geen efficiëntere/goedkopere/slimmere/... oplossing voor jouw probleem?
  • Is huren of kopen de beste optie?
  • ...

Geen natte vingerwerk, wel een onderbouwde offerte.

Wetgeving & keuringen

Elke dag begeleiden wij bedrijven bij het behandelen, het transport en de opslag van chemicaliën. CGK beseft maar al te goed dat de wetgeving rond (opslag van) gevaarlijke stoffen ingewikkeld is. Het is een noodzakelijk kwaad. Maar wel een van levensbelang voor je bedrijf en medewerkers. Ons engineering team kent de wetgeving als zijn broekzak waardoor wij met elk aspect rekening kunnen houden in de voorbereiding van je project.

Gratis vrijblijvende audit

Speciaal voor onze klanten ontwikkelden wij de CGK audit. Met deze analyse krijg je een externe blik op de interne processen in je bedrijf met een onderbouwd verslag als resultaat. Ons advies is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, volledig op maat én volgens de laatste richtlijnen van VLAREM II en PGS15.

>> vertel me alles over de CGK audit.

Engineering & studie

Wanneer je niet goed weet waar te beginnen, dan denkt CGK Group graag met je mee. Ons engineeringteam neemt je probleem onder de loep en bestudeert het volledige proces om met een duurzame oplossing te komen.

> Meer over onze engineering

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.